Ronaldo dreigt Real in de steek te laten: "Dat klopt, ja"

Ronaldo dreigt Real in de steek te laten:
Woensdag 18 april 2018 - 14:56   I   door Fabian Morren

Er is steeds meer onduidelijkheid over de toekomst van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid. De Portugees gaat mogelijk de Koninklijke verlaten. Het zou echt niet enkel met geld te maken hebben.

Ronaldo voelt zich ondergewaardeerd bij Real Madrid. Niet enkel financieel. Hij wil zich ook erg belangrijk voelen en hij vreest dat hij in de toekomst minder van belang gaat zijn bij Real. Journalist Edu Aguirre laat in 'El Chiringuito' verstaan dat er maar één man dit probleem kan oplossen: voorzitter Florentino Pérez zelf. Hij moet zo snel mogelijk rond de tafel gaan zitten met Ronaldo.

Het probleem dreigt namelijk te escaleren. "Ronaldo vindt dat de club haar beloftes niet is nagenkomen", aldus Aguirre. "Het is absoluut een reële optie dat Ronaldo Real in juni zal verlaten, ja. Ik zou het tegenovergestelde willen zeggen - dat hij zeker blijft - maar dat is niet het geval. Het is niet alleen een kwestie van geld. Hij wil zich belangrijk voelen. Het nieuwe project van Real moet rond hem draaien. Dat wil hij horen."

Poll: Denkt u dat Ronaldo zal vertrekken in juni?

TAGS  I  Real Madrid  I   Ronaldo

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023