Lokeren geeft het weg, winst voor Antwerp en STVV

Woensdag 18 april 2018 - 22:26   I   door Redactie

Ook in Play-off 2 werd vanavond gespeeld. Antwerp pakte de volle buit op het veld van Eupen. Sint-Truiden won bij Beerschot Wilrijk.

Beerschot Wilrijk - Sint-Truiden 1-3

Bezus bracht Sint-Truiden op voorsprong en in de tweede helft verdubbelde Akpom die voorsprong. Pas tien minuten voor tijd kon de thuisploeg wat terug doen. Het doelpunt van Tom Van Hyfte kwam echter te laat. STVV heeft nu zeven punten.

Lokeren - KV Oostende 2-2

Lokeren blijft ondanks het puntenverlies aan de leiding in groep B. Skulason bracht Lokeren 1-0 voor, maar Banda maakte gelijk. Vervolgens zorgde Miric voor de 2-1 en na de rode kaart voor Rezaeian leek het gewonnen spel voor de thuisploeg. Cevallos miste de kans vanaf de stip om Lokeren zekerheid te geven over de zege en dat brak de Oost-Vlamingen nog zuur op. Akapala maakte er alsnog 2-2 van.

Eupen - Antwerp 0-1

De fans van Antwerp waren met verrassend veel volk mee naar Eupen gegaan. Ze zagen hun ploeg winnen dankzij een knap doelpunt van Owusu in de eerste helft.

Poll: Wint Lokeren zijn groep?

TAGS  I  Antwerp  I   Lokeren  I   Sint-Truiden  I   Eupen  I   KV Oostende  I   Beerschot-Wilrijk