‘Coucke blijft maar kopen: Zwitsers international op weg naar Astridpark’

‘Coucke blijft maar kopen: Zwitsers international op weg naar Astridpark’
Donderdag 19 april 2018 - 07:10   I  

De fans van Anderlecht hoopten op enkele straffe transfers afgelopen transferperiode, maar die kwamen er niet. Nu Coucke aan het roer staat gaat het plots een pak sneller voor paars-wit, want met Makarenko en Abazaj heeft Anderlecht nu al twee versterkingen beet voor volgend seizoen.

Maar daar laten Coucke en Devroe het niet bij. Zijn zouden nu ook graag uitpakken met de komst van de Zwitserse international Pajtim Kasami, die bij degradatiekandidaat Sion speelt. Zijn laatste nationale selectie dateert wel al van twee jaar terug.

Sterkhouder in Zwitserland

Kasami heeft zich het voorbije seizoen opgewerkt tot sterkhouder in Zwitserland, dat schrijft Het Nieuwsblad. Kasami speelde in het verleden onder meer voor Palermo, Fulham en Olympiakos en maakte pas afgelopen zomer de overstap naar Sion. Daar groeide de polyvalente middenvelder - hij kan centraal, rechts, verdedigend en aanvallend uit de voeten - al snel uit tot sterkhouder. Hij was dit seizoen al goed voor vijf goals en vier assists. Kasami heeft in Zwitserland nog een contract tot 2020.

Poll: Goede speler voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Sion  I   Kasami

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024