'Mignolet komt met mysterieuze boodschap naar buiten over eigen toekomst'

'Mignolet komt met mysterieuze boodschap naar buiten over eigen toekomst'
Donderdag 19 april 2018 - 16:53   I  

Simon Mignolet is al een tijdje tweede doelman bij Liverpool. Hij begon het seizoen nochtans als nummer één, maar Loris Karius speelde hem op de bank. Overtuigen deed ook hij niet, maar Jurgen Klopp lijkt toch meer te zien in de Duitse doelman dan in de Rode Duivel.

Mignolet heeft nu via Twitter een mysterieuze boodschap de wereld ingestuurd. "Wat er ook gebeurt, het enige dat je kan doen is hard blijven werken, positief blijven en in jezelf blijven geloven. Bedankt iedereen voor de steun. Dit is voetbal. Geef nooit op. Wordt vervolgd...", aldus Mignolet via Twitter.

Toekomst bij Liverpool

de vraag is waar zijn toekomst ligt. De doelman zelf blijft zich voorlopig gewoon concentreren op Liverpool, want er staan nog heel wat belangrijke wedstrijden voor de deur en je weet nooit dat Mignolet plots toch terug in de ploeg zal staan.

"Ik heb al een paar keer gezegd dat ik wil spelen. Ik ben pas dertig jaar geworden, dan wil je regelmatig tussen de palen staan. Maar ik heb nog een contract voor drie jaar en op dit moment moet ik me focussen op het huidige seizoen. Het kan heel snel gebeuren dat ik door een blessure of schorsing toch plots weer in doel kom." Dat vertelde Mignolet eerder.

Poll: Zal Mignolet Liverpool verlaten?

TAGS  I  Liverpool  I   Mignolet

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024