Er moet Vormer iets van het hart na 6-0 tegen Charleroi: "De lul"

Er moet Vormer iets van het hart na 6-0 tegen Charleroi:
Vrijdag 20 april 2018 - 08:59   I  

Club Brugge veegde donderdagavond de vloer aan met Sporting Charleroi. Het werd uiteindelijk 6-0 en ook Gouden Schoen Ruud Vormer pikte zijn doelpuntje mee. Na afloop van de wedstrijd moest er de Nederlander evenwel iets van het hart.

"Natuurlijk ben ik opgelucht. Ik lees veel en elke dag ben ik met mijn kopje in de media. Kijk, ik doe altijd mijn stinkende best en soms gaat het niet. Dat is moeilijk hoor...", lucht een eerlijke Vormer zijn hart in Het Laatste Nieuws. "Je wil belangrijk zijn en dat is eindelijk nog eens gelukt. Af en toe gaat dat in je hoofd spelen en dat was vandaag weer niet anders. Alleen was het nu wel positief."

"Het geeft vertrouwen, maar dat hadden we al", gaat Vormer verder. "Er is veel over ons gezegd en na de nederlaag in Anderlecht waren we voor iedereen de lul. Eigenlijk zijn we nooit echt nerveus geweest. Totaal niet", klinkt het zelfzekere. Toch gaat de kapitein van Club niet zweven. "De titel is nu dichtbij, maar eerst moeten we winnen tegen Standard. Als dat lukt, ziet het er heel goed uit. Maar Standard is een goed team hoor, we moeten oppassen voor die gasten."

"Dat we tegen Anderlecht mogelijk kampioen kunnen worden? Het mag ook in de laatste wedstrijd hoor (grijnst). Zolang we straks maar kampioen zijn", besluit Vormer.

Poll: Is Vormer nu opnieuw de oude?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge  I   Charleroi  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024