Twee Engelse clubs kloppen aan bij Anderlecht: 'We willen onderhandelen'

Twee Engelse clubs kloppen aan bij Anderlecht: 'We willen onderhandelen'
Vrijdag 20 april 2018 - 18:27   I  

Het is goed mogelijk dat de spelerskern van RSC Anderlecht er volgend seizoen volledig anders uitziet. Met Yevhen Makarenko en Kristal Abazaj haalde Luc Devroe al twee nieuwe spelers naar Brussel, maar de nieuwe sportief manager gaat ongetwijfeld nog een pak uitgaande transfers moeten regelen.

Sommige spelers moeten weg, anderen mogen weg en nog andere willen zelf dan weer weg. Leander Dendoncker behoort al een tijdje tot die laatste categorie. De verdediger/middenvelder wilde graag vorige zomer al andere oorden opzoeken, maar kreeg toen een 'njet' te horen van het oude bestuur. Dat scenario herhaalde zich in januari.

Toch hoeft Dendoncker, die ook niet meteen aan zijn beste seizoen bezig is, niet te wanhopen. Er zijn nog steeds voldoende clubs die de Rode Duivel in het vizier hebben. Volgens de laatste geruchten zijn West Ham United en Crystal Palace de twee clubs die het meest concreet zijn. Beiden hopen in de komende weken met Anderlecht te onderhandelen over een transfer. Paars-wit zou 10 à 15 miljoen euro willen verdienen aan de transfer van Dendoncker

Poll: Kan Dendoncker mee in de Premier League?

TAGS  I  Dendoncker  I   Anderlecht  I   West Ham United  I   Crystal Palace

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023