Revanche bij AA Gent: "Dat leeft hier nog altijd"

Revanche bij AA Gent:
Vrijdag 20 april 2018 - 22:45   I  

AA Gent trekt dit weekend naar Charleroi en Vanderhaeghe weet nu al dat die wedstrijd geen sinecure wordt. AA Gent heeft het erg moeilijk gehad tegen Charleroi dit seizoen en de trainer van AA Gent beseft dan ook dat zijn ploeg er dit weekend vol voor moet gaan.

Vorige keer dat Gent op Mambourg op bezoek was kreeg AA gent twee keer geen penalty. En dat zijn ze in Gent nog niet vergeten. “Misschien zal dat toch wel wat leven bij de jongens, omdat ze daar hun brood van de tafel gepikt zagen”, aldus Vanderhaeghe via HLN. “We kunnen dat niet meer veranderen, maar we zouden er bij wijze van eerherstel graag onze punten terughalen. Maar alleen maar op revanche spelen, is ook niet aangewezen. Wat toen gebeurd is, moet je uiteindelijk aanvaarden. We moeten verder.”

Postief blijven

AA Gent begon sterk aan play-off 1, maar nu is de balans toch een pak minder positief. Toch probeert Vanderhaeghe positief te blijven. "Je moet verder, je kan moeilijk met een negatief verhaal naar de volgende wedstrijd toeleven. De jongens hebben vertrouwen verdiend. Het kan altijd eens minder gaan, maar dat moet je dan zo snel mogelijk proberen om te buigen. We zijn van zeer ver gekomen, maar we zijn nu zover. Dan moet je door en zorgen dat je het tot een goed einde brengt. Ik denk dat we daar alle kwaliteiten voor hebben. Het is echt niet de bedoeling dat we zeggen: ‘We hebben al genoeg getoond dit seizoen’.”

Poll: Herpakt Gent zich tegen Charleroi?

TAGS  I  AA Gent  I   Vanderhaeghe

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024