Degryse begrijpt er niets meer van: “Belachelijk!”

Degryse begrijpt er niets meer van: “Belachelijk!”
Zaterdag 21 april 2018 - 22:42   I  

Marc Degryse draait al een hele poos mee in de voetbalwereld. Hij was zelf voetballer, technisch directeur en nu analist. Degryse volgt het voetbal in de Jupiler Pro League op de voet, maar was keek raar op toen ze bij AA Gent beslisten om een persstop in te lassen.

"Ik las dat je na de zege tegen Club Brugge een persstop voor jouw spelers had opgedragen”, zegt Degryse in Het Laatste Nieuws tijdens een gesprek met Michel Louwagie. "Ja, om een signaal te geven dat niemand euforisch mocht worden - ik eiste volledige concentratie”, klinkt het bij de Gentse CEO.

"Belachelijk”, noemt Degryse het. "Tuurlijk, 't is uw broodwinning", kan Louwagie er op zijn beurt wel om lachen. Al heeft Degryse veel respect voor Louwagie: "Pas op, ik vind het mooi, hé, hoe jij na al die jaren zo passioneel betrokken blijft. Maar, goh, ik heb op televisie je gezicht gezien tijdens de wedstrijd tegen Racing Genk... - ik dacht: 'Michel gaat subiet een moord plegen. Ocharme de mensen rondom hem.'"

"En toch was mijn ontgoocheling na de nederlaag op Standard groter”, benadrukt Louwagie. Ik vind dat we daar te weinig gebracht hebben, met nochtans een volle week voorbereiding. Voor de match tegen Genk hadden we slechts twee dagen recuperatie - dat voél je.”

Poll: Heeft Degryse gelijk?

TAGS  I  Degryse  I   AA Gent  I   Louwagie  I   RC Genk  I   Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024