Real-voorzitter geeft topclubs hoop: '70 miljoen en hij is van jullie'

Real-voorzitter geeft topclubs hoop: '70 miljoen en hij is van jullie'
Zondag 22 april 2018 - 07:40   I  

Het is al eventjes duidelijk dat Real Madrid-voorzitter Florentino Perez in het tussenseizoen met de grove borstel door de huidige spelerskern van Zinédine Zidane wil gaan. Ook enkele grote namen moeten vrezen voor hun toekomst op Santiago Bernabéu. Zo wil Perez zo snel mogelijk af van Gareth Bale.

De Welshman brengt al een hele poos niet wat ze bij Real Madrid van hem verwachten. In het tussenseizoen hoopt De Koninklijke Bale dan ook eindelijk van de hand te doen. De interesse in de 28-jarige winger begint stilaan te groeien, maar concreet is ze nog niet.

Volgens Don Balon heeft Florentino Perez ondertussen wel aan de geïnteresseerde clubs laten weten hoeveel Bale exact moet kosten. Perez zou bereid zijn om Bale te laten gaan voor een bedrag van 70 miljoen euro. Een pak minder dan de slordige 100 miljoen die Real zelf op tafel legde om Bale destijds weg te halen bij Tottenham Hotspur.

De voorzitter van Real hoopt stiekem dat er straks enkele topclubs bereid zijn om vol voor Bale te gaan en dat de transferprijs van de Welshman zo toch opnieuw de hoogte ingaat. Atlético Madrid, Bayern München, Chelsea en Tottenham zouden de situatie van Bale in de gaten houden.

Poll: Is Bale 70 miljoen euro waard?

TAGS  I  Bale  I   Perez  I   Real Madrid

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023