Dendoncker ziet één groot probleem bij Anderlecht

Dendoncker ziet één groot probleem bij Anderlecht
Zondag 22 april 2018 - 08:58   I  

Anderlecht verdiende zaterdagavond misschien niet om te winnen op het veld van KRC Genk, maar helemaal op het einde van de wedstrijd kreeg paars-wit een uitgelezen kans om met een punt terug te keren naar Brussel. Massimo Bruno miste en na de match moest Leander Dendoncker dan ook eens diep zuchten.

“We wisten op voorhand dat we voor twee moeilijke verplaatsingen stonden, maar we hadden het tweeluik tegen Standard en Genk nooit met 0 op 6 moeten afsluiten”, concludeert Dendoncker na Genk-Anderlecht in La Dernière Heure. “Genk is een goeie ploeg, zeker in eigen huis, maar we kregen enkele kansen. Dit resultaat is dan ook frustrerend.”

In de absolute slotfase had Anderlecht nog een gelijkspel uit de brand kunnen slepen, maar Bruno miste een opgelegde kans. “De kans van Massimo had heel wat kunnen veranderen, maar daar zag je ook ons grootste probleem dit seizoen: kansen afwerken. De titel is nu echt wel weg. Dat is voorbij”, gaf Dendoncker nog toe. “Nu moeten we vooral proberen om tweede te blijven.”

Poll: Had Bruno de kans moeten afwerken?

TAGS  I  Dendoncker  I   RC Genk  I   Anderlecht  I   Bruno

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024