Club plant kampioenenviering al, en die vindt plaats op deze datum

Club plant kampioenenviering al, en die vindt plaats op deze datum
Zondag 22 april 2018 - 11:14   I  

Ivan Leko en zijn spelers willen nog niet gezegd hebben dat ze kampioen gaan worden, maar bij Club Brugge lijken ze toch wel zeker van hun stuk. Dat blijkt alvast uit het feit dat blauw-zwart nu al begonnen is aan het plannen van zijn titelfeest.

Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge in samenspraak met Stad Brugge al heeft nagedacht over de kampioenenviering. Het stadsbestuur zou van plan zijn om de viering te laten doorgaan op (Pinkster)maandag 21 mei. De Brugse binnenstad en de Grote Markt zouden dan, net als in 2016 blauw-zwart moeten kleuren.

De festiviteiten zouden dus in principe daags na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen (tegen AA Gent, nvdr.) plaatsvinden, ook in het geval dat Club al eerder zekerheid heeft over zijn vijftiende landstitel. Al wordt er wel nog nagedacht over het concept van de viering, want in 2016 wachtte Club niet tot na het seizoen om feest te vieren in de binnenstad. Toen vond de viering plaats op 16 mei, één dag na de beslissende 4-0-zege tegen Anderlecht.

Poll: Wordt Club Brugge dit seizoen kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024