"Hij is dé uitblinker in play-off 1"

Maandag 23 april 2018 - 08:44   I  

De play-offs zijn ondertussen al halverwege en Club Brugge ligt nog steeds op koers om de titel binnen te halen. Als je de resultaten in play-off 1 bekijkt, dan valt het wel onmiddellijk op dat Standard best presterende ploeg is.

De Rouches sprokkelden tot dusver 10 op 15 en blijven daardoor in de running voor de tweede plaats. En dat terwijl Standard op het einde van de reguliere competitie nog vol aan de bak moest om zich in de top zes te nestelen. Het kan verkeren...

In play-off 1 doet Standard het evenwel erg goed, en dat heeft onder meer te danken met de prestaties van Junior Edmilson. "Dé uitblinker van play-off 1 tot dusver, met zo mogelijk hét doelpunt van het seizoen - de spurt in de rug van Cools, de kapbeweging, en de krul in de winkelhaak", schrijft Het Laatste Nieuws.

Anderlecht

De goede prestaties van Edmilson zijn niemand ontgaan. Zo zou Hein Vanhaezebrouck de winger graag naar Anderlecht halen. Paars-wit zou zelfs al gesproken hebben met de vader van de Braziliaanse Belg, maar het is nog niet helemaal duidelijk of die Standard wel wil inruilen voor een rechtstreekse concurrent.

Poll: Is Junior Edmilson de beste speler in play-off 1?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Charleroi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024