"Iedereen kan zich verzoenen met Club Brugge als kampioen"

Maandag 23 april 2018 - 09:21   I  

Club Brugge zou het titelfeestje al aan het plannen zijn na duur puntenverlies van dichtste achtervolgers Anderlecht en AA Gent. Zelf speelde blauw-zwart gelijk tegen Standard, maar niets lijkt een nieuwe titel in de weg de staan.

Aanalist Stef Wijnants vertelt in Het Belang van Limburg over de titelkansen van Club Brugge en of de manschappen van Ivan Leko de champagne al koud mogen zetten. "Het is te vroeg om Club Brugge al te feliciteren met de landstitel. Maar ik ga er toch van uit dat de buit binnen is. Als Brugge thuis nog twee keer wint, moet Anderlecht al 15 op 15 pakken. Dat zie ik niet gebeuren."

Ook zegt Wijnants dat Club Brugge rustig is gebleven na het Preud'homme-tijdperk. En dat iedereen zich wel kan vinden met Club als nieuwe kampioen van België. "Ik heb ook de indruk dat iedereen die geen supporter is van Club, zich kan verzoenen met het kampioenschap. Er is dit seizoen geen geschreeuw, geen opgefokt gedoe, geen Calimero-gedrag geweest. Leko, de bestuurders, de spelers, ze zijn altijd sereen gebleven. Precies alsof de club na het stormachtige Preud'homme-tijdperk het evenwicht heeft gevonden. Het wordt een fijne kampioen.”

Poll: Wordt Club Brugge kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I   kampioen  I   Leko

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024