'Ook deze wereldster kiest verrassend voor transfer naar MLS'

'Ook deze wereldster kiest verrassend voor transfer naar MLS'
Maandag 23 april 2018 - 20:45   I  

Real Madrid staat dit seizoen op een teleurstellende derde plek in de Primera Division. Het is wel nog actief in de Champions League maar er lijken toch veranderingen aan te komen bij de Spaanse grootmacht. Zo zou coach Zinédine Zidane lang niet zeker zijn van een langer verblijf bij de Koninklijke en ook sterkhouder Luka Modric houdt zijn opties open.

De 32-jarige Modric is één van de steunpilaren op het middenveld van Real Madrid en speelde een belangrijke rol in de behaalde Champions League-titels de afgelopen seizoenen. Sinds zijn overgang van Tottenham Hotspur is Modric uitgegroeid tot een absolute wereldtopper. Tegenover het Zweedse SVT Sport laat de Kroaat weten dat een vertrek bij Los Blancos niet is uitgesloten. De Major League Soccer, de Amerikaanse eerste klasse, staat bovenaan voor Modric.

“Je weet nooit wat er kan gebeuren. Ik sta nog twee jaar onder contract bij Real Madrid en ik ben gelukkig. Ik heb altijd gezegd dat ik het wel zie zitten mijn carrière bij Real te eindigen, als dat mogelijk is. Maar als dat niet kan, zie ik mijzelf wel in de MLS spelen”, aldus Luka Modric. Eerder stapte wereldster Zlatan Ibrahimovic ook al over naar de MLS, waar hij nu het mooie weer maakt bij LA Galaxy.

In een verder verleden sprak ploeggenoot Cristiano Ronaldo ook over een avontuur in de MLS. Nu de geruchten van een eventuele transfer van Pogba naar Real Madrid de ronde doen zou de op leeftijd komende Modric wel eens kunnen verrassen met een overstap naar de Verenigde Staten.

Poll: Doet Modric er goed aan Real te verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I   Modric  I   MLS

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024