'Van Holsbeeck haalt versterkingen voor Club Brugge, AA Gent én Standard'

'Van Holsbeeck haalt versterkingen voor Club Brugge, AA Gent én Standard'
Dinsdag 24 april 2018 - 09:30   I  

Herman Van Holsbeeck werd als vuilnis aan de kant geschoven bij Anderlecht. Na al die jaren trouwe dienst een wel erg pijnlijke en kwalijke manier om van een Anderlecht-monument afscheid te nemen. En dat ontslag is erg hard aangekomen bij Van Holsbeeck.

Zo denkt Het Nieuwsblad dat Van Holsbeeck zou kunnen zorgen voor enkele transfer voor de concurrenten van Anderlecht. Als Club Brugge, AA Gent of Standard versterking zou zoeken komende zomer, dan leggen ze best eens hun oor te luisteren bij Van Holsbeeck.

Als Herman Van Holsbeeck straks zijn vriend Mogi Bayat kan helpen met een mooie transfer voor pakweg Standard, Club of AA Gent, zal hij het niet laten. Het duo gaat tegenwoordig samen naar wedstrijden in eerste klasse en als Van Holsbeeck Marc Coucke een loer kan draaien...

Ruzie tussen beide heren

Het mag dus duidelijk zijn dat er een flinke pruik in de boter zit tussen beide heren. Dat Coucke nu zo negatief is over Van Holsbeeck kan dus als een rode lap op een stier gaan werken binnenkort. Coucke probeert er zich op die manier dan weer zelf beter uit te laten komen.

Maar beide heren kunnen dus niet meer door één deur. Door het recente transferbeleid af te kraken bespeelt Coucke uiteraard ook de publieke opinie. Van Holsbeeck de slechte, hij straks de goeie.

Poll: Zint Van Holsbeeck op wraak?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Standard

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024