'Standard loopt transfer van maar liefst 7 miljoen euro mis'

'Standard loopt transfer van maar liefst 7 miljoen euro mis'
Dinsdag 24 april 2018 - 16:38   I  

Standard streek niet zo lang geleden nog miljoenen op bij de verkoop van aanvalsleider Orlando Sa, maar nu staat de Luikse club alweer op het punt om een miljoenendeal af te sluiten. Zo is Werder Bremen van plan om Ishak Belfodil definitief vast te leggen.

Alleen heeft Werder Bremen die macht zelf niet meer. Belfodil heeft door een speciale clausule in zijn contract namelijk de aankoopoptie uit zijn contract gehaald. Dat bedrag bedroeg maar liefst 7 miljoen euro, waardoor Standard nu dus een pak geld door zijn neus geboord ziet. Dat weet het Duitse Bild.

Voor minder

De beslissing ligt nu dus bij Belfodil, die over zijn eigen toekomst kan beslissen. Een terugkeer naar België lijkt niet aan de orde, al ligt een verlengd verblijf wel nog steeds op tafel. Alleen hoopt Werder Bremen de spits nu voor een pak minder over te nemen.

“Dat we de optie niet lichten, wil niet zeggen dat Belfodil volgend jaar niet meer bij ons speelt”, zei Frank Baumann, sportief manager bij Werder, na het laatste competitieduel op Stuttgart volgens HLN: “We voelen ons nu in een betere positie om te onderhandelen.” 

Poll: Vindt u Belfodil een topspits?

TAGS  I  Werder Bremen  I   Belfodil  I   Standard

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024