'Real biedt na knalprestatie meteen 125 mil en deze sterspeler voor Salah'

'Real biedt na knalprestatie meteen 125 mil en deze sterspeler voor Salah'
Woensdag 25 april 2018 - 13:16   I  

Mohamed Salah onderstreepte dinsdagavond nog een keer zijn geweldige vorm. De Egyptenaar scoorde tijdens Liverpool-AS Roma twee keer en was ook goed voor twee assists. En zo kon Salah zijn reeds straffe statistieken nog wat extra opsmukken.

Salah deed dat trouwens in de Champions League, het grootste tornooi voor clubs ter wereld. Als hij nog niet voldoende indruk had gemaakt dit seizoen deed hij dat gisteren ongetwijfeld wel. En twijfelen doet Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, dan ook niet meer.

Volgens Don Balon is het nu zeker en zal Real Madrid er alles aan doen om Salah naar Madrid te krijgen. Real kan momenteel geen 200 miljoen geven voor één speler, dus gooit 'de Koninklijke' het nu over een andere boeg. En daar zullen heel wat voetbalfans met open mond naar kijken.

125 miljoen én Bale

Real Madrid bereidt namelijk een bod voor van 125 miljoen euro en zou ook Gareth Bale in de deal willen betrekken. Real Madrid ziet Salah als de gedoodverfde opvolger van Bale en denkt dat Liverpool Bale maar al te graag zou binnenhalen als opvolger van Salah. Een win-winsituatie dus voor beide clubs. Liverpool heeft destijds met Coutinho al laten merken dat het hard kan onderhandelen, dus dit wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Poll: Lijkt dit een goede deal?

TAGS  I  Real Madrid  I   Salah  I   Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024