Leko: "Iedereen zei dat zij beter waren dan Club, maar..."

Leko:
Donderdag 26 april 2018 - 16:20   I  

Club Brugge ligt op koers om binnenkort de titel te pakken, maar toch zal je trainer Ivan Leko niet horen zeggen dat zijn ploeg al kampioen is. De Kroaat blijft voorzichtig, zolang hij geen mathematische zekerheid heeft over de titel.

Vrijdagavond gaat Club Brugge op bezoek bij KRC Genk. De voorbije seizoenen kon blauw-zwart niet meer winnen in de Luminus Arena, maar de voorbije zeven keer dat de Bruggelingen op een vrijdag speelden, wonnen ze telkens. Qua bijgeloof kan dat tellen.

Dat Genk geen makkelijk te bespelen ploeg is, beseft Leko maar al te goed. Hij verwees zelfs nog eens naar de prognoses van voor aanvang van het huidige seizoen. "Ik herinner me dat iedereen voor het seizoen zei dat Genk beter was dan Club. Dat betekent dat die ploeg gemaakt was om kampioen te spelen of toch minimum in de top drie te eindigen" tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van de Kroaat.

"Waarom hen dat niet gelukt is, is een ander verhaal. Maar toch hebben we in de reguliere competitie 23 punten meer gepakt dan Genk. Dat zegt toch iets. Namelijk dat wij sterk genoeg zijn om op elk veld in België iets te halen", klonk het verder nog zelfzeker bij Leko.

Poll: Kan Club Brugge winnen op het veld van Genk?

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024