De Boeck haalt keihard uit naar Makarenko: "In staat van ontbinding"

De Boeck haalt keihard uit naar Makarenko:
Vrijdag 27 april 2018 - 06:15   I  

Anderlecht haalde met Makarenko de eerste aanwinst voor volgend seizoen binnen. Het bleek het startschot te zijn van de transfers van Anderlecht. Makarenko speelt een sterk seizoen bij KVK en werd daar dus al voor beloond met een overstap naar Anderlecht.

De Boeck zelf hoopt dat Makarenko het seizoen in schoonheid afsluit bij KV Kortrijk, maar de spelers sukkelt met een blessure. Al denkt Glen De Boeck daar wel anders over. De trainer haalde dan ook fors uit richting de revelatie van het seizoen.

"Makarenko is twijfelachtig", sprak Glen De Boeck volgens Het Nieuwsblad. "Hij sukkelt met de achillespees. Ik heb hem toegestaan om naar Antwerpen bij Lieven Maesschalck te gaan. Maesschalck, Chris Goossens (clubarts van Anderlecht, red.)... Ik moet er geen tekening bij maken, zeker? Mocht ik in zijn schoenen staan, dan zou ik tot het einde alles geven voor KV Kortrijk, maar ik weet niet hoe zijn gemoedsgesteldheid zal evolueren. Misschien zit Makarenko mentaal in een bepaalde staat van ontbinding."

Poll: Denkt u dat Makarenko al met zijn hoofd in Anderlecht zit?

TAGS  I  KV Kortrijk  I   Anderlecht  I   De Boeck  I   Makarenko

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024