Hans Cornelis over RC Genk-Club Brugge: "Zij winnen de wedstrijd"

Hans Cornelis over RC Genk-Club Brugge:
Vrijdag 27 april 2018 - 10:03   I  

Vanavond trappen Genk en Club Brugge de zesde speeldag van play-off 1 op gang. Met Genk en Club staan twee ploegen tegenover elkaar die dit seizoen al bewezen hebben dat ze indrukwekkend voetbal op de mat kunnen brengen. Als ze dat vanavond ook doen dan wordt het alvast een zinderende pot voetbal.

Hans Cornelis droeg zowel het truitje van Genk als van Club en kent beide ploegen dan ook goed. Hij verwacht een goede wedstrijd, maar schuift Club wel als favoriet naar voor. “Het zijn beide goed voetballende ploegen. Genk speelt aanvallend en heeft enorm veel technische baggage, Club Brugge is een machine en rekent op hun automatismen. Het zal een mooie wedstrijd worden. Club Brugge is gewoon de sterkste ploeg dit jaar. Ze zijn het meest compleet en zullen verdiend kampioen spelen. Het is gewoon een kwestie van tijd”, aldus Cornelis volgens HLN.

"Clement heeft er één geheel van gemaakt"

Cornelis ziet ook nog dat Clement erg goed werk heeft geleverd. Toen het Genkse bestuur afscheid nam van Stuivenberg vonden sommige voetbalfans dat toch een vreemde beslissing, maar het bestuur krijgt nu toch gelijk door de sterke prestaties van dit Genk van Clement.

“Iedereen weet dat Racing Genk een goed voetballende ploeg is. Clement heeft er nu ook één geheel van gemaakt. Het heeft wat tijd gekost, maar de laatste weken hebben ze bewezen dat ze er staan. Een tweede plaats is zeker mogelijk”, besluit Cornelis.

Poll: Wie is voor u favoriet?

TAGS  I  RC Genk  I   Club Brugge  I   Cornelis

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024