"Ik ben vergelijkbaar met Limbombe en Edmilson. De Rode Duivels komen wel"

Vrijdag 27 april 2018 - 14:15   I  

In afwachting van de definitieve WK-selectie van Roberto Martinez zijn er nog steeds enkele smaakmakers uit de Jupiler Pro League die zich in de kijker hopen te spelen en op die manier mee mogen naar het WK in Rusland. Leandro Trossard lijkt net op tijd terug in vorm om stiekem te mogen dromen van een kans bij de nationale ploeg.

De sterkhouder van KRC Genk heeft zijn vakantie voor na het seizoen dan wel geboekt, toch nam hij zijn voorzorgen. “We hebben een annulatieverzekering. (lacht) Maar ik ga de Rode Duivels wel volgen, hoor", klinkt het in een gesprek met Gazet van Antwerpen.

Net als enkele andere vleugelaanvallers uit de Jupiler Pro League staat Trossard al een tijdje op de lijst van Martinez. Wat hebben Limbombe en Edmilson meer dan Trossard? “We zijn vergelijkbaar, dat klopt. Al zoek ik meer de combinatie dan Edmilson, die meer actiegericht is", merkt Trossard op.

"Ik heb er alle vertrouwen in dat die nationale ploeg weleens komt, maar ik ben niet iemand die daar een termijn op zet", benadrukt de smaakmaker van Genk. "Mijn nadeel ten opzichte van die twee is dat ik dit seizoen zo lang geblesseerd ben geweest. (monter) Maar er komen nog vijf matchen.”

Poll: Verdient Trossard een kans bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Trossard  I   Schrijvers  I   RC Genk  I   Rode Duivels  I   Martinez

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024