'Weer kopzorgen voor Martinez na uitvallen Rode Duivel in vorm'

'Weer kopzorgen voor Martinez na uitvallen Rode Duivel in vorm'
Maandag 30 april 2018 - 23:53   I  

Tottenham Hotspur won maandagavond met 2-0 in eigen huis van Watford. Bij de Londenaren stonden Mousa Dembélé en Jan Vertonghen in de basis. Die eerste is in de tweede helft echter geblesseerd uitgevallen en zorgt zo weer voor kopzorgen bij Martinez.

Komende zomer start het WK in Rusland, en bondscoach Martinez heeft een moeilijke klus de 23 beste spelers te selecteren voor de Rode Duivels. Nu heeft de Spaanse oefenmeester er mogelijk een kopzorg bij. Middenvelder Mousa Dembélé verliet na een uur spelen het veld met een ogenschijnlijke spierblessure. Victor Wanyama kwam in zijn plek.

Toby Alderweireld moest 90 minuten van de bank toekijken. De centrale verdediger staat op het punt om te vertrekken bij Tottenham na contractperikelen. Ook wisselt de Rode Duivel basisplaatsen af met een bankzittersrol na zijn blessure. Of de blessure van Dembélé ernstig is blijft nu afwachten, de Rode Duivel is dit seizoen alvast een grote kracht in de ploeg van Pochettino en wordt zeer gewaardeerd door zijn collega-voetballers.

Poll: Zal Dembélé het WK halen?

TAGS  I  Dembele  I   Martinez  I   Rode Duivel

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024