‘Genk lijkt sterkhouder alsnog te kunnen houden’

‘Genk lijkt sterkhouder alsnog te kunnen houden’
Dinsdag 01 mei 2018 - 15:58   I  

Met drie doelpunten uit zes wedstrijden maakt Leandro Trossard indruk bij Racing Genk. De gercuhten over een eventueel vertrek komende zomer kwamen dan ook snel naar boven. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat een vertrek onvermijdelijk is voor Genk maar assistent coach Jos Daerden spreekt dit tegen.

"Leandro heeft vorig seizoen al een grote stap voorwaarts gezet heeft. Vroeger was hij een beetje een salonvoetballer, spelen om te spelen. Maar hij heeft die knop omgedraaid en is veel efficiënter geworden. Hij heeft vorig seizoen meer dan zijn visitekaartje afgegeven tegen Celta de Vigo. Dat zijn spelers die je mist, de spelers die creatief zijn en uit het niets iets kan creëren", laat Daerden weten aan TVL Sportcafé.

Trossard heeft bij Genk nog een contract tot 2020 en kon vorig seizoen al rekenen op buitenlandse interesse. “Je weet dat de ploegen die hem vorig jaar op de radar hadden (Celta de Vigo, Nice en RB Salzburg, red.) nu ook opnieuw zullen komen. Hij moet alleen de juiste keuze maken en heeft zelf aangegeven dat nog een jaar bij KRC Genk blijven ook kan. Hij heeft namelijk bijna niet gevoetbald dit seizoen", besluit Daerden.

Poll: Blijft Trossard ook komend seizoen bij Genk?

TAGS  I  Trossard  I   Genk  I   Daerden

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024