‘Real pakt fors uit en koppelt Ronaldo aan Hazard én deze wereldster’

‘Real pakt fors uit en koppelt Ronaldo aan Hazard én deze wereldster’
Woensdag 02 mei 2018 - 19:03   I  

Real Madrid plaatste zich dinsdagavond voor de derde opeenvolgende keer voor de finale van de Champions League. Een straffe prestatie van de Madrileense topclub, maar dat wil niet zeggen dat voorzitter Florentino Perez nu op zijn lauweren gaat rusten.

Integendeel, volgens het Spaanse Diario Gol maakt Perez achter de schermen al werk van enkele supertransfers. Het is de bedoeling dat Real Madrid ook de komende jaren het Europese voetbal blijft domineren en daarom zijn ze in Santiago Bernabéu van plan om de huidige ploeg gericht te versterken met enkele wereldsterren.

Als Real straks de Champions League voor de derde keer op rij kan winnen, dan wil Perez onder meer Eden Hazard naar Madrid lokken. De voorzitter van De Koninklijke wil Hazard koppelen aan absolute vedette Cristiano Ronaldo én Liverpool-sensatie Mohamed Salah. Zowel rond de hals van Salah als rond die van Hazard hangt een hoog prijskaartje, maar dat zou voor Real Madrid geen obstakel zijn.

Ook De Gea en Bonucci in beeld

Verder speurt Perez ook naar versterking voor de verdediging. Onder meer Alvaro Odriozola (Real Sociedad), Leonardo Bonucci (AC Milan), Matthijs de Ligt (Ajax), Clement Lenglet (Sevilla) en Marcos Alonso (Chelsea) zouden in beeld zijn om de defensie te vernieuwen. En hoewel Keylor Navas het momenteel erg goed doet, zou ook Manchester United-doelman David De Gea nog steeds in beeld zijn.

Poll: Kan Real Madrid Hazard en Salah binnenhalen?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   Alonso  I   Odriozola  I   De Gea  I   Manchester United  I   Salah  I   Liverpool

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024