RSCA en Coucke serieus in de problemen door nieuwe beslissing Van Holsbeeck

RSCA en Coucke serieus in de problemen door nieuwe beslissing Van Holsbeeck
Vrijdag 04 mei 2018 - 06:21   I  

Marc Coucke mag dan wel volop bezig zijn met het volgende seizoen voor te bereiden, hij heeft wel nog steeds enkele zaken op orde te stellen. Zo blijft het ontslag van Van Holsbeeck nog steeds nazinderen en de ex-manager van Anderlecht laat zich niet zo gemakkelijk afschepen.

Volgens Het Nieuwsblad gaat Herman Van Holsbeeck nu nog een stapje verder en diende hij officieel een klacht in bij de juridische dienst CEPANI - het Belgisch centrum voor conflictbemiddeling. Hij wil zijn volledige ontslagvergoeding, die kan oplopen tot 1,8 miljoen euro, ontvangen van Anderlecht.

Van Holsbeeck was geen officiële werknemer van Anderlecht, maar werkte als zelfstandige via zijn vennootschap AENA. Daarom diende Van Holsbeeck nu een klacht in bij CEPANI, het Belgisch Centrum voor Arbitrage en Mediatie, het voornaamste centrum voor conflictbemiddeling in ons land. Daar moeten drie experts/advocaten uitsluitsel geven over de zaak.

Anderlecht verweert zich

Herman Van Holsbeeck is dus van plan om het hard te spelen, maar ook Anderlecht laat zich niet doen. Beide partijen staan momenteel lijnrecht tegenover elkaar.  Op Anderlecht worden de dossiers die Van Holsbeeck moest achterlaten alvast uitgeplozen op zoek naar fouten om te ontsnappen aan de grote ontslagvergoeding, maar de ontslagen manager laat zich adviseren door twee gerenommeerde advocatenbureaus die beweren dat hij over een gebetonneerd contract beschikt.

Poll: Snapt u dat Van Holsbeeck het zo hard speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Van Holsbeeck  I   Coucke

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024