Boskamp maakt Preud'homme met de grond gelijk: "Plaat voor z'n kop"

Boskamp maakt Preud'homme met de grond gelijk:
Zaterdag 05 mei 2018 - 14:44   I  

Michel Preud'homme wakkerde deze week de discussie omtrent Sa Pinto en de terugkeer van MPH naar Sclessin terug zelf op. Hij maakte duidelijk dat hij wil terugkeren naar Luik en dat de Rode Duivels te lang hebben gewacht.

Johan Boskamp haalt in Het Belang van Limburg zwaar uit richting Preud'homme. Volgens 'Bossie' is het ongehoord om zo openlijk te solliciteren terwijl Sa Pinto daar nog steeds aan het roer staat. Een goede collega is Preud'homme dus allerminst.

“Het valt af te wachten hoe ze in Luik voor de dag komen na weer een woelige week. Preud'homme vond dat hij even moest reageren en gooit een paar interviews in de kranten om te zeggen dat hij wil komen. Niet netjes naar een collega-trainer toe, die bovendien nog een contract heeft."

Preud'homme rustiger?

Bovendien was een van zijn argumenten dat hij rustiger zou zijn dan Sa Pinto. Ook daar stelt Boskamp zich vragen bij. "Ik verwonder me bovendien over een van de argumenten voor het vervangen van Sa Pinto door Michel. Hij zou rustiger zijn dan de Portugees. Wie dat zegt heeft echt een plaat voor z'n kop. Als je beelden van die twee naast elkaar zet, zie je nauwelijks verschil. Ik vraag me zelfs af wie erger is. Ik heb Preud'homme een keer neus aan neus zien staan met een scheidsrechter en nog meer van die gekke dingen. De mensen van Standard moeten zelf maar de keuze maken.”

Poll: Is de uithaal van Boskamp terecht?

TAGS  I  Standard  I   Preud'homme  I   Boskamp  I   Sa Pinto

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024