Sporza verkiest wel érg opvallende Man van de Match na Club-Anderlecht

Sporza verkiest wel érg opvallende Man van de Match na Club-Anderlecht
Zondag 06 mei 2018 - 20:27   I  

De topper tussen Club Brugge en Anderlecht deed al veel stof opwaaien. De videoref eiste andermaal een hoofdrol op en had het bij sommige fases bij het verkeerde eind. Bij Sporza deden ze er nog een schepje bovenop door de VAR tot Man van de Match te verkiezen.

"De VAR zoog om de verkeerde redenen de aandacht naar zich toe, zelfs nog voor het begin van de wedstrijd. Over het al dan niet ingrijpen van de man zal nog een hele poos nagekaart worden", klinkt het bij Sporza.

"Jan Breydel verwachtte een ziedend Brugs begin van de tweede helft, maar de storm waaide snel over en Anderlecht nam het heft in handen. Gerkens wachtte geduldig op het juiste moment om Teodorczyk te bedienen en die maakte er, met wat hulp van een sukkelende Gaboelov, 0-1 van. Uit de herhaling bleek dat het doelpunt nooit had toegekend mogen worden, want Teo liep buitenspel", merkt Sporza nog op.

Niet veel later eiste de VAR opnieuw een hoofdrol op. "Club lag op apegapen en had een injectie nodig. Die bracht Leko door Vossen in de strijd te gooien. De al bijna afgeschreven spits dwong Sels meteen tot een geweldige redding. De doelman leek ook de rebound van Diaby wonderlijk te redden, maar een dubieuze ingreep van de VAR maakte er toch 1-2 van."

Poll: Had de VAR het beter moeten doen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Videoref

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024