Coucke deelt stevige steek uit aan Club Brugge én aan Herman Van Holsbeeck

Coucke deelt stevige steek uit aan Club Brugge én aan Herman Van Holsbeeck
Zondag 06 mei 2018 - 21:44   I  

Marc Coucke kent een turbulente start bij Anderlecht. Er was de heisa omtrent Herman Van Holsbeeck en lang heeft hij niet gewacht om Anderlecht al wat te versterken met het oog op volgend seizoen. Vandaag won Anderlecht dan nog eens op het veld van Club vandaag waardoor paars-wit plots terug meedoet voor de titel.

Marc Coucke was dan ook erg tevreden na de wedstrijd. Hij sprak voor de camera van Proximus over de zegen van zijn nieuwe club en beseft dat Anderlecht meespeelt voor de titel nu. Coucke vond Club Brugge vandaag trouwens echt niet goed en weinig indrukwekkend.

"De overwinning is verdiend. Toen ik de Dendoncker die we twee maanden geleden tegen Brugge en de Dendoncker van nu zagen vergelijken, is het niet niet meer dezelfde speler. Het hele team speelde heel goed. Club Brugge heeft niet echt indruk op me gemaakt, maar als ze hun laatste drie wedstrijden winnen, zullen ze kampioen worden. Aan de andere kant, als ze een wedstrijd verliezen, hebben we ons lot weer in handen", aldus Coucke.

Sneer naar Van Holsbeeck

Coucke vond ook de tijd om toch nog even uit te halen naar Van Holsbeeck, die voor een veel te kleine kern heeft gezorgd. "Het is een moeilijke week voor Anderlecht, met een kleine kern. Club speelde dapper. Zodra we de bal hadden, dachten we om naar het doel toe te gaan. Ik ben erg trots op mijn spelers en de staff. "

Poll: Heeft Anderlecht een te kleine kern voor de komende drie wedstrijden?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Coucke

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022