Barcelona raakt met tien man niet voorbij Real Madrid

Zondag 06 mei 2018 - 22:38   I

Barcelona-Real Madrid leverde vanavond weer vuurwerk op. Een scorende Ronaldo, een scorende Messi en een rode kaart. Uiteindelijk werd het 2-2, nadat Barça een hele helft met tien voetbalde.

Luis Suarez bracht Barcelona al na tien minuten op voorsprong, maar lang konden ze daar in Camp Nou niet van genieten. Cristiano Ronaldo kon al snel gelijkmaken. Nadien ontaardde de wedstrijd wat en net voor rust werd Sergi Roberto uitgesloten na een slag op Marcelo.

In de tweede helft kwam Barcelona met tien toch op voorsrpong, via Messi. Die vond het kleinste gaatje en zette Barça zo op weg naar de zege. Daar stak Gareth Bale een stokje voor met een heerlijk doelpunt. Daar bleef het ook bij, waardoor Real en Barça de punten deelden.

Poll: Is Barcelona de verdiende kampioen?