Albert weet niet wat hij ziet: "Híj is de beste speler in JPL"

Albert weet niet wat hij ziet:
Maandag 07 mei 2018 - 09:06   I  

Het seizoen 2017-2018 loopt stilaan op zijn laatste benen. Niemand had het verwacht, maar plotsklaps is het dan toch nog spannend voor de titel. Analist Philippe Albert weet niet wat hij te zien krijgt van Standard, en het is hem opgevallen dat Mehdi Carcela uitstekend presteert.

"Bij Standard kunnen ze sinds januari beschikken over de beste speler in de Belgische competitie: Mehdi Carcela. Hij voerde nog maar eens een solo-vertoning op. Als hij op deze manier kan uitblinken, heeft dat te maken met het feit dat andere spelers zich voor Carcela opofferen. En dat weet hij", zgt Albert in La Capitale.

"Op dit moment is Standard ook gewoon de beste ploeg van het land", gaat Albert verder. "Het is dag en nacht verschil in vergelijking met de ploeg van tijdens de reguliere competitie. Als ze donderdag de Clasico van Anderlecht winnen worden ze tweede. Dat verandert alles op financieel vlak, want dan kan Standard naar de Champions League in plaats van naar de Europa League."

De analist neemt het ook op voor de trainer van De Rouches. "Ze mogen zelfs nog aan de titel denken. Diegenen die Sa Pinto bekritiseren, moeten het geweer misschien maar eens van schouder veranderen", besluit Albert.

Poll: Is Carcela de beste speler in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Albert  I   Carcela  I   Standard  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Charleroi

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022