Vandeweghe maakt Club-spelers met de grond gelijk: "Een snijboon op het veld"

Vandeweghe maakt Club-spelers met de grond gelijk:
Maandag 07 mei 2018 - 21:21   I  

De nasleep van de topper van speeldag 7 tussen Club Brugge en Anderlecht blijft verder gaan. Club Brugge voelt zich onrecht aangedaan en Anderlecht ziet alles weer positief in. Journalist Hans Vandeweghe is echter genadeloos voor een wankelend Club Brugge.

Tegenover De Morgen geeft Vandeweghe toe dat de VAR enkele keren cruciaal de fout ingaat, maar vooral dat het falen van Club Brugge en dat het niet de verdienste van Anderlecht is dat paars-wit uiteindelijk met de drie punten gaat lopen. “Het slappe vertoon van Club Brugge”, begint de analist zijn betoog.

“Neen, het liep voor geen meter bij de gedoodverfde kampioen. Ruud Vormer bewoog zich over het veld alsof hij een weekend was gaan campaignen voor zijn grote idool Geert Wilders en Hans Vanaken speelde zoals hij eruitziet: een snijboon die nooit de veiling haalt. En dan is de vraag: ligt dat aan Club of is dat de verdienste van Anderlecht?”

“Eerlijk, Anderlecht was niet slecht en de terugkeer van Andy Najar en Olivier Deschacht heeft achterin voor stabiliteit gezorgd, maar wonderbaarlijk voetbal is nog iets anders. Club was zoals al eerder in deze play-offs (8 op 21) gewoon niet bij de les”, aldus Vandeweghe.

Poll: Moet Club Brugge in de spiegel kijken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Vandeweghe

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022