'Dit is de reden van het ontslag van Bernd Thijs bij AA Gent'

'Dit is de reden van het ontslag van Bernd Thijs bij AA Gent'
Woensdag 09 mei 2018 - 07:45   I  

KAA Gent maakte dinsdag via zijn officiële kanalen bekend dat de samenwerking met Bernd Thijs werd stopgezet. Na járen trouwe dienst werd de assistent-trainer van de ene dag op de andere zomaar aan de deur gezet. Wat was er toch aan de hand?

Het contract van Thijs liep op het einde van dit seizoen af en bij Gent hadden ze sowieso niet de intentie om dat te verlengen. De beslissing om Thijs nog voor het einde van zijn contract de laan uit te sturen leek een impulsieve beslissing, maar dat is ze allerminst.

"Wél een beslissing waarmee het bestuur gezien de timing Yves Vanderhaeghe een hart onder de riem wil steken. Voorzitter Ivan De Witte praatte gisteren zo'n drie kwartier onder vier ogen met Vanderhaeghe", weet Het Laatste Nieuws.

Bij Sporza reageerde de voorzitter ook op het ontslag van Thijs. “We zijn de voorbije dagen een grondig onderzoek gestart naar de oorzaken van de 1 op 15. Ik heb nooit aan een ontslag van Vanderhaeghe gedacht. Ik heb te veel respect voor het werk dat hij hier geleverd heeft. Uiteindelijk zijn we tot de bevinding gekomen dat er wel degelijk een probleem was, al wil ik daar - onder meer uit respect voor de persoon (Bernd Thijs, nvdr.) - niet over uitweiden. Maar we hebben hier uiteraard een gegronde reden voor.”

Poll: Begrijp jij het ontslag van Thijs?

TAGS  I  Thijs  I  AA Gent  I  Vanderhaeghe  I  De Witte

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024