‘Mignolet is reserverol beu en kan verrassend naar topclub verkassen’

‘Mignolet is reserverol beu en kan verrassend naar topclub verkassen’
Donderdag 10 mei 2018 - 10:17   I  

Simon Mignolet speelt dit seizoen tweede viool bij Liverpool. Halverwege het seizoen besliste coach Jurgen Klopp om de Duitser Loris Karius de nummer één van The Reds te maken. Ook zou Klopp al uitkijken naar een nieuwe tweede keeper en oude bekende Reina wordt volop genoemd. Nu zou Mignolet eindelijk uit de reserverol kunnen kruipen want een topclub heeft zich gemeld bij Liverpool.

Borussia Dortmund is dringend op zoek naar een nieuwe goalie en is uitgekomen op de 30-jarige Simon Mignolet, zo meldt The Sun. De ex-club van coach Klopp zou naar verluidt een bedrag rond de 12 miljoen euro overhebben voor de Rode Duivel. De Zwitser Roman Burki is te licht bevonden bij de Duitse topclub.

Ook in de Premier League is er interesse voor Mignolet. Stoke City en Liverpool zouden een ruildeal tussen Jack Butland en Mignolet in gedachten hebben. Stoke degradeert echter en Mignolet ziet een seizoen in de tweede klasse van Engeland niet zitten. In 2013 kwam Mignolet over van Sunderland en heeft al 200 wedstrijden bij Liverpool op de teller staan.

Poll: Is Dortmund een goede club voor Mignolet?

TAGS  I  Dortmund  I  Liverpool  I  Mignolet

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024