Lukaku legt het grote probleem bij Manchester United bloot

Lukaku legt het grote probleem bij Manchester United bloot
Vrijdag 11 mei 2018 - 22:10   I  

Hoogvliegers met Geert Vlieger op Play Sports heeft een vervolg gekregen met Rode Duivel Romelu Lukaku in de hoofdrol. In een openhartig gesprek praat Lukaku onder andere over zijn jeugd en zijn debuutseizoen bij Manchester United.

Dat voetbal zijn leven is voor Romelu Lukaku is al jaren bekend maar de bonkige spits gaat nog een stapje verder. “Ik ken al mij cijfers vanbuiten, alle goals van U12 tot nu ken ik vanbuiten, allemaal.” Na een opsomming van alle jeugdseizoenen komt Lukaku al op 295 doelpunten. Ook in het eerste elftal heeft Lukaku rond de 200 doelpunten gemaakt, hoogst indrukwekkend.

Manchester United

“Hoe evalueer jij je eerste seizoen bij United?” Vraagt De Vlieger. “Goed, niet meer en niet minder. Want we zijn geen kampioen en ik kwam om kampioen te spelen. Nu blijft enkel de FA Cup nog over. Over mijn spel ben ik wel tevreden, omdat ik vind dat ik nog beter ben geworden dan vorig jaar. Ook zijn mijn cijfers beter.”

Lukaku legt ook het grote probleem bij Manchester United bloot. “Nu moet de ploeg volgend jaar nog regelmatig genoeg zijn. Alle topwedstrijden hebben we gewonnen, echt ALLEMAAL he. Maar de andere wedstrijden hebben ons de titel gekost. Dan hebben we gewoon drama gespeeld.”

Poll: Lukaku beleeft een goed debuutseizoen bij United?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Manchester United

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022