Mannaert duidt meteen eerste versterking voor Club Brugge aan

Mannaert duidt meteen eerste versterking voor Club Brugge aan
Dinsdag 15 mei 2018 - 10:11   I  

Club Brugge kroonde zich afgelopen zondag tot kampioen van België. Nu de titel binnen is, kan blauw-zwart aan volgend seizoen beginnen denken. CEO Vincent Mannaert is zich ervan bewust dat de huidige kern versterk moet worden. Op één positie in het bijzonder komt er zéker versterking: in doel.

"Wel, we moeten er toch voor zorgen dat we ons eigen record in het Guinness Book - vijf keepers in een kampioenenjaar - niet gaan evenaren... Dat was erover", zegt Mannaert in Het Laatste Nieuws. Bij Club Brugge maken ze er geen geheim van dat het bedoeling is om een topkeeper binnen te halen. Wie het zal worden, is voorlopig nog niet duidelijk.

Daarnaast is Mannaert niet van plan om iedere doelman uit de huidige kern buiten te gooien. "Dat het vaststaat dat we vier keepers gaan verkopen, klopt niet", verduidelijkt de CEO van Club in Het Nieuwsblad. "We evalueren deze week en zitten ook nog volgende week samen. Maar iedereen is het erover eens, dat als we iemand halen het iemand is waar we echt van overtuigd zijn. Ikzelf blijf geloven in de potentiële kwaliteiten van Horvath. De laatste twee matchen heeft hij het gewoon goed gedaan. En hij is nog steeds maar 22 jaar.”

Poll: Geloof jij dat Club Brugge een topdoelman kan strikken?

TAGS  I  Mannaert  I  Club Brugge  I  Horvath

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024