Real Madrid zet transfermarkt op zijn kop: '300 miljoen euro voor drie spelers'

Real Madrid zet transfermarkt op zijn kop: '300 miljoen euro voor drie spelers'
Dinsdag 15 mei 2018 - 21:26   I  

Real Madrid staat voor de derde opeenvolgende keer in de finale van de Champions League. In de competitie eindigde het echter op een teleurstellende derde plaats en daar wil het volgend seizoen verandering in brengen. Real-preses Perez is van plan de transfermarkt op zijn kop te zetten.

Volgens Don Balon is Florentino Perez op shopping-spree te gaan in de Premier League. Drie spelers in de Engelse hoogste klasse ophalen voor een slordige 300 miljoen euro. Twee daarvan zijn Rode Duivels, Eden Hazard en Thibaut Courtois. De derde moet Harry Kane worden.

Chelsea heeft een barslecht seizoen achter de rug en eindigde op een vijfde stek in de Premier League. Dat betekent dat de ploeg van Antonio Conte geen Champions League voetbal speelt. Meteen een belletje dat gaat rinkelen bij enkele topclubs.

Real Madrid aast al tijdje op Courtois, Hazard en Kane en wil komende zomer werk gaan maken van de komst van het drietal. De Koninklijke zou 150 miljoen euro veil hebben voor topspits Harry Kane van Tottenham terwijl de overige 150 miljoen euro verdeelt zal worden tussen Eden Hazard en Thibaut Courtois. Dat belooft vuurwerk op de transfermarkt.

Poll: Goede aankopen voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Hazard  I  Courtois  I  Kane

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024