Sterkhouder heeft er écht genoeg van: 'Speel niet meer voor Anderlecht'

Sterkhouder heeft er écht genoeg van: 'Speel niet meer voor Anderlecht'
Vrijdag 18 mei 2018 - 17:15   I  

Zowat iedereen met een paars-wit hart snakt naar het einde van het seizoen. Een seizoen waarin er veel misliep voor Anderlecht en een seizoen om snel te vergeten. Het wordt een moeilijke opgave, maar Anderlecht zou toch graag die tweede plek proberen halen.

Dat zal het dan wel zonder Henry Onyekuru moeten doen. Die stuurde zijn kat naar training en is het duidelijk beu bij Anderlecht. Onyekuru verwijt Vanhaezebrouck dat hij geen speelminuten meer kreeg, waardoor hij ook het WK misliep. “Het is niet onze fout dat Henry niet naar Rusland mag. Iedereen ziet dat hij niet klaar is om te spelen ", reageerde Vanhaezebrouck vandaag nog op zijn persconferentie.

Ook Onyekuru heeft via AOIFootball gereageerd. Ook hij is duidelijk. Hij heeft er genoeg van en wil niet meer voor Anderlecht voetballen. "Ik keer niet terug naar Anderlecht", aldus een kwade Onyekuru. Zo lijkt er een definitief einde te komen aan het huwelijk tussen Anderlecht en Onyekuru.

Op weg naar Duitsland

Engeland wordt een moeilijke piste trouwens, want dan moet zijn werkvergunning in orde komen en dat is moeilijk nu hij geen international is. Borussia Mönchengladbach wordt genoemd, maar volgens Onyekuru is dat nog te voorbarig. "Ik zag het nieuws dat ik naar Duitsland zou gaan. Voorlopig is dat maar speculatie'.'

Poll: Treft Anderlecht schuld in het mislopen van het WK?

TAGS  I  Anderlecht  I  Everton  I  Onyekuru

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024