'Nieuwe update in transferdossier Colin Coosemans'

'Nieuwe update in transferdossier Colin Coosemans'
Zaterdag 19 mei 2018 - 08:17   I  

Colin Coosemans was samen met KV Mechelen het slachtoffer van de degradatiestrijd in de Jupiler Pro League. 'Malinwa' speelt volgend seizoen in 1B, maar de kans is klein dat Coosemans er nog onder de lat zal staan. De 25-jarige goalie geniet interessen van verschillende Belgische clubs.

Tijdens de voorbije dagen had het er veel van weg dat Coosemans zijn carrière zou verderzetten bij KV Oostende, dat op zoek naar een nieuwe nummer één. Al duiken er nu toch wat problemen op... Het Nieuwsblad meldt dat de onderhandelingen tussen Mechelen en Oostende zitte momenteel muurvast. "Het water tussen Oostende en Mechelen is nog steeds héél diep", zegt sportief directeur Hugo Broos in de krant.

Het Nieuwsblad meldde eerder deze week al dat Coosemans zelf open staat voor een transfer naar Oostende. De sluitpost van Mechelen kreeg al een voorstel van Oostende, dat op zijn beurt een tegenvoorstel ontving. Beide partijen groeien naar elkaar toe, dus in principe zou er snel sprake van een akkoord kunnen zijn. Als KVO nog enkele dure spelers kan verkopen, kan het ook meer geld betalen aan Mechelen en zou er ook op clubniveau een akkoord uit de bus moeten komen.

Poll: Zal Coosemans volgend seizoen doelman van KV Oostende zijn?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024