'Preud'homme haalt 2 (!) eerste Standard-versterkingen bij Anderlecht'

'Preud'homme haalt 2 (!) eerste Standard-versterkingen bij Anderlecht'
Zaterdag 19 mei 2018 - 08:43   I  

Michel Preud'homme moet en zal binnenkort de nieuwe trainer van Standard worden. Het staat in de sterren geschreven dat de gewezen succestrainer van Club Brugge het roer in Luik zal overnemen van Ricardo Sa Pinto. Dat blijkt overigens ook uit de plannen die Preud'homme reeds aan het smeden is...

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Preud'homme zijn technische staf zo goed als rond heeft. Dat de Luikenaar Emilio Ferrera mee naar Sclessin zou nemen als assistent-coach, was al even duidelijk. De Spaanse Belg verlaat straks de beloften van Anderlecht, maar zal niet de enige zijn die dat doet. Ook Patrick Asselman zal paars-wit verlaten om samen met Preud'homme bij Standard te gaan werken.

Asselman, een ex-speler van Standard, zal in Luik als videoanalist aan de slag gaan. Dit seizoen was hij bij Anderlecht assistent-trainer bij de beloften. Voorts volgt ook doelmannentrainer Jan Van Steenberghe Preud'homme naar Standard. Huidige T3 Eric ­Deflandre en fysiektrainer Kevin Miney mogen dan weer gewoon blijven.

Poll: Gaat Preud'homme het goed doen bij Standard?

TAGS  I  Standard  I  Preud'homme  I  Anderlecht

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024