Haalt Preud'homme meteen deze publiekslieveling weg bij Club Brugge?

Haalt Preud'homme meteen deze publiekslieveling weg bij Club Brugge?
Zaterdag 19 mei 2018 - 13:45   I  

Sa Pinto bereidt zich momenteel voor op zijn laatste wedstrijd als trainer van Standard. Ondertussen is zijn vervanger, Michel Preud'homme, achter de schermen al bezig om het nieuwe voetbalseizoen voor te bereiden. Standard hoopt dat hij de Luikenaars opnieuw de titel kan bezorgen.

Met dat verlangen haalden Verhaeghe en Mannaert Preud'homme enkele seizoenen geleden ook naar Jan Breydel, mét succes. Preud'homme is nog steeds een held in Brugge en daar gunnen ze hem zijn nieuw avontuur bij Standard dan ook.

Het zou dan ook niet verbazen als Preud'homme binnenkort eens komt piepen in het Jan Breydelstadion met het ook op versterkingen. Eén speler die in januari nog op weg leek naar Standard was Lior Refaelov. De publiekslieveling onder Preud'homme kwam onder Leko minder aan spelen toe en zocht dan ook een oplossing. Standard bood die aan, maar een akkoord kwam er niet.

Poging 2?

Het kan dan ook zijn dat Preud'homme een tweede poging onderneemt binnenkort. Refaelov leek even weer belangrijk te gaan worden voor Club Brugge toen hij zijn kans kreeg van Leko in play-off 1, maar nadien koos Leko toch terug voor zijn oude systeem waarin Vormer beter tot zijn recht kwam. Daardoor lijkt de rol van Refaelov stilaan uitgespeeld in Jan Breydel. Krijgt hij volgend seizoen dan een rol in Sclessin?

Poll: Zou Refaelov een meerwaarde zijn voor Standard?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Refaelov

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024