Losada neemt gepast afscheid bij Beerschot Wilrijk, Antwerp verliest

Zaterdag 19 mei 2018 - 21:50   I

Vandaag stonden een aantal wedstrijden op het programma in play-off 2. Bij Beerschot Wilrijk stond de wedstrijd tegen Eupen vooral in het teken van het afscheid van icoon Hernan Losada. Antwerp verloor op het veld van Oostende en STVV-Lokeren werd 1-1.

Hernan Losada werd voor de wedstrijd tegen Eupen in de bloemetjes gezet. Op het veld nam de Argentijn ook gepast afscheid. Met een assist en een doelpunt zorgde het ervoor dat Beerschot Wilrijk de wedstrijd winnend kon afsluiten. Het werd uiteindelijk 3-1.

Antwerp kwam na dertien minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Ghandri. Na rust trok Oostende die achterstand echter helemaal recht. Dankzij doelpunten van Zivkovic, Vandendriessche en Musona was het de kustclub die kon winnen met 3-1.

Na een halfuur spelen was het Bezus die Sint-Truiden op 1-0 bracht. Lokeren, dat al zeker is van de finale in play-off 2, kwam drie minuten later langs zij door een doelpunt van José Cevallos. Het bleef bij 1-1.

Poll: Beerschot Wilrijk keert snel terug naar de JPL?