Ex-speler Anderlecht verrast: "Blij dat Club Brugge kampioen is geworden"

Ex-speler Anderlecht verrast:
Zondag 20 mei 2018 - 10:10   I  

Anderlecht neemt het straks op tegen Racing Genk in de hoop Standard nog voorbij te steken voor die tweede plek. Dan moet het ondertussen ook wel hopen dat Charleroi Standard weet te verrassen. Al zal Anderlecht vooral werk genoeg hebben om zelf te winnen.

Tom Soetaers, ex-speler van Anderlecht en Racing Genk, zag Anderlecht sukkelen op het veld van AA Gent. Kampioen onwaardig vond hij paars-wit en daarom is hij blij dat Club Brugge uiteindelijk kampioen geworden is. Blauw-zwart is de enige ploeg die het dit seizoen verdient volgens hem.

“Na de thuisnederlaag van Club tegen Anderlecht was ik ervan overtuigd dat het toch paars-wit zou worden, omdat zij in een positieve flow zaten. Maar als je ze zondag zag voetballen op Gent, ben ik toch heel blij dat Club Brugge kampioen geworden is. De enige ploeg die het verdiende.”

Trainerswissels waren nefast

Dat Club en Standard nummer één en twee zullen worden is logisch volgens Soetaers. Zij waren de enige twee topploegen die niet van trainer veranderd hebben. “Een nieuwe trainer betekent dat er voordien iets niet goed zat. Het is telkens opnieuw beginnen. Daarom is het niet toevallig dat Club Brugge en Standard als nummers één en twee zullen eindigen.”

Poll: Verdiende Anderlecht de titel niet?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Soetaers

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024