'Geflopte Club Brugge-speler staat plots voor toptransfer'

'Geflopte Club Brugge-speler staat plots voor toptransfer'
Zondag 20 mei 2018 - 15:16   I  

Tussen 2014 en 2016 stond hij bij Club Brugge op de loonlijst, maar daar kon hij zich mede door een gebrek aan beroepsernst nooit helemaal doorzetten. Nu ziet het er al een pak beter uit voor Nicolas Castillo, die mogelijk voor een terugkeer naar Europa staat. Er lijkt zelfs een heuse toptransfer in de maak voor de Chileense goaltjesdief.

Na zijn tegenvallende passage bij Club Brugge, vond Castillo bij zijn oude ploeg Universidad Catolica zijn beste vorm terug. Hij scoorde er aan de lopende band en dat leverde hem een lucratieve transfer naar het Mexicaanse UNAM Pumas op. Ook daar doet de inmiddels 25-jarige aanvaller het goed en dat legt hem geen windeieren.

Volgens diverse Portugese media staat Castillo nu in de belangstelling van de Portugese topclub Benfica. De club is met het oog op volgend seizoen op zoek naar een nieuwe aanvalsleider en zou om en bij de 6 miljoen euro veil hebben voor Castillo. Misschien hadden ze in het Jan Breydelstadion toch wat meer geduld moeten hebben met de Zuid-Amerikaan...

Poll: Had Castillo meer kansen moeten krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Castillo  I  Club Brugge  I  Benfica  I  UNAM Pumas

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024