'Anderlecht wil 5 miljoen betalen voor dit goudhaantje'

'Anderlecht wil 5 miljoen betalen voor dit goudhaantje'
Dinsdag 22 mei 2018 - 10:42   I  

RSC Anderlecht maakt achter de schermen serieus werk van versterkingen. Sportief manager Luc Devroe wacht de loodzware taak om een kern samen te stellen die volgend seizoen vol voor de landstitel kan gaan. Devroe speurt de markt af naar de best mogelijke spelers en lijkt nu op een goudhaantje gebotst te zijn.

Zo heeft het er steeds meer van weg dat Anderlecht zijn zinnen heeft gezet op Carlos Eduardo. De 21-jarige (vleugel)aanvaller is een sensatie bij de Braziliaanse tweedeklasser Goias, waar hij al een tijdje de pannen van het dak speelt. Volgens La Dernière Heure zijn ze er bij paars-wit van overtuigd dat Carlos Eduardo een absolute meerwaarde zou zijn voor de ploeg van Hein Vanhaezebrouck.

Devroe en co zouden zelfs zó zeker van hun stuk zijn dat ze aan Marc Coucke gevraagd hebben om de geldbeugel open te trekken voor het Braziliaanse goudhaantje. Bij Anderlecht zouden ze momenteel bereid zijn om een bod van 5 miljoen euro uit te brengen op de speler. Dat zou voldoende moeten zijn om Carlos Eduardo los te weken bij Goias. Als alles volgens plan verloopt, moet de aanvaller vanaf volgend seizoen één van de nieuwe paars-witte paradepaardjes worden.

Poll: Moet Anderlecht deze speler halen?

TAGS  I  Carlos Eduardo  I  Anderlecht  I  Goias

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024