Ongeloof Nainggolan blijft aandikken: "Dit is een vernedering"

Ongeloof Nainggolan blijft aandikken:
Dinsdag 22 mei 2018 - 12:50   I  

Binnenkort beginnen de Rode Duivels aan het WK, maar de voorbereiding begon met een gigantisch valse noot toen Martinez bekendmaakte dat hij Radja Nainggolan niet gaat meenemen naar Rusland. En daar heeft iedereen wel een mening over.

Wie altijd een mening heeft is Hugo Camps. In zijn column voor Het Laatste Nieuws haalt hij dan ook keihard uit naar de beslissing van Roberto Martinez. Ten eerste gelooft hij niets van de uitleg die de Spaanse bondscoach gisteren op de persconferentie gaf.

"Roberto Martínez dook de mist in van tactische bezwaren als verklaring voor de niet-selectie van de middenvelder. Hij had even goed het weer in Rusland kunnen inroepen als excuus. Radja is geen amateur, kan een wedstrijd lezen, is tactisch uitgerijpt in de Serie A. Gelouterd door hard hout van de bank is hij ook. Kortom, deze lieve nozem is uitvouwbaar", aldus Camps.

"Dit is een vernedering"

Martinez maakte een selectie van 28 namen bekend, maar zelfs daar Nainggolan niet bij. "Dat hij zelfs voor het 'experiment van de 28' niet in aanmerking komt, is een vernedering. Daarmee stuur je ook de primitieve eer van een voetballer de woestijn in. Dat kan je een mandekker van FC Knokke aandoen, maar niet een ster uit de Serie A. Dan ben je als coach zelf betonmolen op de werf."

Poll: Vind jij dit ook een vernedering?

TAGS  I  Camps  I  Rode Duivels  I  Nainggolan  I  WK  I  Martinez

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024