Vanhaezebrouck hoeft Anderlecht-basisspeler niet meer: ‘5 miljoen’

Vanhaezebrouck hoeft Anderlecht-basisspeler niet meer: ‘5 miljoen’
Dinsdag 22 mei 2018 - 16:18   I  

Marc Coucke en Luc Devroe krijgen, nu het seizoen ten einde is, enkele weken de tijd om een quasi compleet nieuwe kern samen te stellen bij RSC Anderlecht. De voorbereiding op het nieuwe seizoen zal niet lang op zich laten wachten, en daarom proberen ze bij paars-wit alvast enkele spelers te slijten.

Zo zou Anderlecht van plan zijn om Uros Spajic van de hand te doen. De Serviër deed het dit seizoen niet eens zo slecht, maar hij komt niet echt geweldig tot zijn recht in het spelsysteem van Hein Vanhaezebrouck. De trainer zou Spajic dan ook maar wat graag inruilen voor een meer voetballende verdediger.

“Hein zelf wil alvast aanwinsten met veel volume die geschikt zijn voor zijn tactiek met drie verdedigers. Daarom mogen types zoals Chipciu, Obradovic en Spajic, die beter fungeerden in het defensieve Weiler-systeem, van hem gerust vertrekken”, schrijft Het Nieuwsblad.

Eenvoudig wordt het niet om de verdediger snel te verpatsen. Spajic ziet het voorlopig niet zitten om in te gaan op het bod van 5 miljoen van Krasnodar. Rusland zegt hem niets. Met andere woorden: het wordt niet zo simpel om de overbodigen voor een meerwaarde te verkopen”, staat er nog te lezen in de krant.

Poll: Vind jij dat Spajic bij Anderlecht moet blijven?

TAGS  I  Spajic  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024