'Anderlecht wil zo snel mogelijk af van deze speler'

'Anderlecht wil zo snel mogelijk af van deze speler'
Dinsdag 22 mei 2018 - 19:45   I  

RSC Anderlecht hoopt zich in de komende weken gericht te versterken, maar langs de andere kant moet sportief manager Luc Devroe er ook voor zorgen dat hij een nieuwe club vindt voor enkele overbodige spelers. Hein Vanhaezebrouck heeft al aan Devroe te kennen gegeven dat hij niet meer rekent op een aantal jongens.

Eén van de speler waar ze bij Anderlecht zo snel mogelijk van af willen, is Alexandru Chipciu. De Roemeense vleugelspeler arriveerde in de zomer van 2016 in het Constant Vanden Stockstadion en was onder René Weiler een zeer gewaardeerde pion. Na het ontslag van de Zwiterse oefenmeester zakte Chipciu echter ver weg.

De speler kreeg nog nauwelijks speelminuten van Hein Vanhaezebrouck, die nu ook helemaal niet meer in de inmiddels 28-jarige Chipciu gelooft. Luc Devroe hoopt de Roemeen zo snel mogelijk te slijten aan een geïnteresseerde club, maar de kandidaat-overnemers staan niet bepaald in de rij. In 2016 betaalde Anderlecht nog 3 miljoen euro aan Steaua Boekarest om Chipciu los te weken.

Poll: Moet Chipciu weg?

TAGS  I  Chipciu  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  Weiler  I  Steaua Boekarest

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024