Zaakwaarnemer is duidelijk over vraagprijs voor Siebe Schrijvers

Zaakwaarnemer is duidelijk over vraagprijs voor Siebe Schrijvers
Woensdag 23 mei 2018 - 09:02   I  

Bij KRC Genk lijkt Siebe Schrijvers op een zijspoor te zitten, maar dat hoeft niet per se een probleem te zijn. Zowat iedere andere Belgische topclub heeft immers een boontje voor de nog steeds maar 21-jarige aanvaller. Niet zo lang geleden raakte bekend dat Schrijvers 3 miljoen euro zou moeten kosten, maar is dat ook effectief zo?

We beginnen bij het begin. Gisteren schreven we in dit artikel al dat het goed mogelijk is dat Schrijvers straks de deur achter zich dichttrekt in de Luminus Arena. De Limburger komt niet meer aan spelen toe bij Genk en weet nog niet of hij zijn contract, dat in de zomer van 2019 afloopt, wil verlengen. Anderlecht en Club Brugge houden de situatie van Schrijvers nauwlettend in het oog, en wees maar zeker dat ploegen als AA Gent en Standard hetzelfde doen.

Bij Genk vrezen ze voor een vertrek van Schrijvers. Als blijkt dat hun jeugdproduct niet meer op andere gedachten te brengen is, zal het bestuur vrede nemen met een uitgaande transfer. Bij Genk hingen ze dan maar onmiddellijk een prijskaartje van 3 miljoen euro rond de hals van Schrijvers. Nico Vaesen, de zaakwaarnemer van de aanvaller, reageert verrast. "Over de financiële aspecten hebben we het nauwelijks gehad. Voor ons ging het eerst en vooral over sportieve duidelijkheid", klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine

Heel wat interesse

"Zowel voor speler als club is het aangewezen dat er duidelijkheid komt, best voordat de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint", zegt Vaesen nog. "Wij gaan er van uit dat Siebe die aanvat met zijn club voor volgend seizoen, Genk of een andere club. Er is heel wat interesse, uit binnen-en buitenland. We gaan na de laatste wedstrijd alles bekijken en bespreken en dan knopen doorhakken."

Poll: Is Schrijvers 3 miljoen euro waard?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024