'Man United biedt 70 miljoen euro én Pogba voor absolute sterspeler'

'Man United biedt 70 miljoen euro én Pogba voor absolute sterspeler'
Woensdag 23 mei 2018 - 13:45   I  

Real Madrid staat voor de derde opeenvolgende keer in de finale van de Champions League. Sterspeler Cristiano Ronaldo zal op tijd fit geraken voor de finale in Kiev tegen Liverpool. Toch dropt de Portugees net voor de finale een gigantische bom bij Real Madrid.

Volgens Diairo Gol heeft Cristiano Ronaldo een erg aantrekkelijk voorstel gekregen van José Mourinho. De United-fans dromen al een tijdje van een terugkeer van de Portugese wereldster en hopen dat hij zijn laatste seizoenen op Old Trafford zal doorbrengen.

Mourinho zou zelfs erg ver willen gaan voor Ronaldo, want hij wil Paul Pogba én 70 miljoen euro bieden voor de komst van Ronaldo. Voor een 33-jarige speler is dat eigenlijk onvoorstelbaar, maar het gaat dan ook om Cristiano Ronaldo.

Aantrekkelijk voorstel

In Madrid zien ze Ronaldo natuurlijk liever niet vertrekken, maar de gigantische som geld én de komst van Paul Pogba doen voorzitter Florentino Perez wel serieus twijfelen. Ronaldo zelf wacht de CL-finale af, want als hij die wint maakt hij opnieuw kans op de Gouden Bal. Nadien kan hij ook rond de tafel gaan zitten om te kijken wat Real hem nog te bieden heeft. 

Poll: Zou jij Ronaldo graag zien terugkeren naar Man United?

TAGS  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024