'Club Brugge én Anderlecht nemen dezelfde beslissing over Van Crombrugge'

'Club Brugge én Anderlecht nemen dezelfde beslissing over Van Crombrugge'
Woensdag 23 mei 2018 - 17:17   I  

Hendrik Van Crombrugge is één van de meest gewilde spelers uit de Jupiler Pro League. De 25-jarige staat nog onder contract bij KAS Eupen, maar heeft aangegeven dat hij zich klaar voelt om bij een grotere club aan de slag te gaan. Heel wat teams staan in de rij, maar het is op dit moment niet helemaal duidelijk hoe concreet de belangstelling is.

Vraag het gerust rond bij de Belgische topclubs: Hendrik Van Crombrugge staat bij hen zeker en vast op een shortlist met interessante doelmannen. De doelman keepte andermaal een goed seizoen bij Eupen, maar wil nu de vruchten van zijn prestaties plukken en naar een club uit de Belgische G5 verhuizen.

Tijdens de voorbije weken werd Van Crombrugge nadrukkelijk in verband gebracht met Anderlecht en Club Brugge. Er werd zelfs gefluisterd dat de 25-jarige keeper al een akkoord zou hebben met Club. Al blijkt dat uiteindelijk niet te kloppen. Sport/Voetbalmagazine meldt dat zowel Anderlecht als Club Brugge momenteel andere pistes bewandelen. Van Crombrugge is geen prioriteit voor hen, al kan hij dat naarmate de transferperiode vordert nog steeds worden.

Poll: Bij welke Belgische topclub zal Van Crombrugge belanden?

TAGS  I  Van Crombrugge  I  Anderlecht  I  Eupen  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024